Backflip nehezebb variációkkal

A backflipnek természetesen vannak nehezebb variációi is:
1. No handed backflip (videó): Mikor hátul vagy elengeded a láncokat, majd miközben lendülsz előre, szétnyitod a lábaid, és közben hátradőlsz, vagy csak elöl kezded el a backflipet. Próbálj elég nagy lendületet venni, hogy teljesen át tudj fordulni, bár nem vészes az esés, de inkább ne :)
2. Reverse backflip (videó: http://www.youtube.com/watch?v=IMdffFp1wJM): Lendülsz hátra, közben dőlsz is kicsit, hogy vísszintesen érj arra a pontra ahol el kell kezdened gyorsabban fordulni. Ezt a lábaiddal tedd, majd engedd el a láncokat, amikor már nagyon kifordultak a karjaid, és landolj! Természetesen ezt is kombinálhatod: 180, no handed, no handed 180 (flair) Ezen kívül van a tuck és a star, a tucknál összehúzod magad, de figyelj, mert így kisebb lendület kell! A starnál pedig fejjel lefelé nyiss terpeszt és a karjaid is tárd szét, csillag alakzatba, ehhez pedig nagyobb lendület kell!
3. 360 backflip: Csináld meg a backflipet, ahogy eddig, de még mikor hassal vagy a föld felé engedd el az egyik láncot, és kezdj el fordulni! Ha nagyon nagy lendület maradt a backflipből a 180 végére, dőlj nagyon kicsit előre, engedd el azt a láncot is, és persze fordulj tovább 360 fokig, majd landolj! Ezt már nehezebb kombinálni: one handed még nem vészes, de a no handed csak profiknak :)
4. Reland backflip: Fent fogod a láncot, előről, tehát kicsit csavarva lesz a karod. Így nehéz is lesz felhúzni magad (először helyben). A lábaiddal vegyél lendületet, húzd be őket, fordulj át, és ülj vissza a hintába (reland)! Menetből nehéz...
Persze nem írtam le minden kombinációt, mert az beletelne kis időbe, de ha úgy érzed menne valami nyugodtan próbáld meg megoldani ;)

Peti2007. júl.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Peti

Sasnak: Homokos talaj az egyik legjobb szerintem, azon annyira nem fáj az esés, meg a landolás sem, de például a betonon, meg ezeken a gumilapokon is nagyon szar tud lenni. Egy kis önbizalmad azért lehetne. :P
Wolfnak: Fogalmam sincs. :D
Taksimakkernek: Grat. a backfliphez, frontfliphez annyit hogy gyakorold ahogy tudod, és ne félj, és ha lehet puhára próbáld! Pl a homok az jó. :D

Sas

ya és aahol hintázni szoktam homokos a talaj xD azon fájdalmas az esés? xDD

Sas

Fúúú basszus. Ez tök sirrály. Csk kár h én gyér vok és ez soha nmmenne nekem xD de azé majd megpróbálom, ecce amikor senki nincs a hintáknál xDDcsk hogy ne lássák ahogy bénázok xD

Wolf99

ezt a számot ismerem nem tudjátok megmondani mi a
címe?

taksimakker

Én kezdő vok ebben a sportban,de ez egybol sikerult:) A front flippel nagyobb bajba vok.

nagynorbert23

Haverommal mi is PK-zunk Larkin nyomjuk mindenhol inkább pk walkingolunk me hát sétálgatunk ahol meglátunk egy helyetott nyomjuk és meunk összevissza mindenhova csak valaki nem veszi jószemmel a PK-s embereket de nemtom h mért de am ez a sztájl !!!!ez a hinta X)))) naon komoly és tiszteletem mindenkinek aki űz akármien freestyle v street sportot!

Peti

rájttem hogy nekem egykézzel könnyebb a 360 bf:D

Peti

sokmindentől függ, mien magas az állvány stb.. először nehéznek tűnnek meg félsz de mikor először próbálod rájössz, hogy nem is olyan nehezek... ha kell segítség szolj, én segítek:)

o-eohh

héhé--

ezeket mennyire nehéz megtanulni?

Peti

:D:) Végre valaki :) Én mikor legutóbb relandet csináltam kettétört alattam a hinta xD Msned van?