Backflip

A backflip gyakorlatilag egy hátra szaltó, nem nehéz, de látványos trükk. Ha mások is néznek, biztos, hogy csinálok belőle párat. A gyakorlást néhány lépésben írom le:
1. Normálisan ülj a hintában, de ne lengj. Kezdj el hátradőlni, közben erősen fogd a láncokat! Húzd fel a mellkasodhoz a lábaid, így ha minden igaz át tudsz fordulni hátrafelé közben végig fogd a láncokat, leginkább ahhoz tudnám hasonlítani, amikor gyűrűn fordul át az ember. Kicsit ki lesz így csavarodva a karod, de ezt nemsokára kiküszöböljük! ;) Lassítva is csinálhatod ha úgy könnyebben megy.
2. Következő lépésként "lóbáld" a lábaid, mintha hintáznál, de még ne lengj! Így csináld meg a backflipet nagyobb lendülettel folyamatosan kiforgatva.
3. Lassan kezdj el lengni és az előző lépésben megtanult módon csináld meg a backflipet, lassú sebesség esetén még foghatod a végén a láncot.
4. Fokozatosan növeld a sebességet, és ha úgy érzed, elengedheted a végén a láncot, így a karod kicsavarodása elkerülhető. Minél nagyobb sebességgel hintázol, annál kisebb lendületet kell venned hátrafelé, tapasztald ki mikor hogyan!
5. Gyakorold a kombinációkat, például: 180, one handed (egykezes), stb. Megpróbálhatsz rámenni a távolságra, vagy a magasságra is, tapasztald ki milyen technikával milyet tudsz ugrani, lehet játszani a forgatás sebességével, azzal hogy mikor kezded el forgatni, vagy azzal, hogy mikor engeded el a láncot.

Sok sikert!

Peti2007. júl.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

BuvEsz_Krisz

Helló
nekem ez ma elsőre sikerült. Csak az volt a baj h a kezemmel meg kellett támasztani magam landolás után h nem dőljek el :D 1épként életembel először csináltam és sikerült :D :D :D Nagyon boldog vok xD   

tittyu98

én elsőre ugy megcsináltam h négykézlábra érkeztem(nekem egy nap volt mire megtudtam csinálni ill. 15 perc)

Peti

Szabi: Gyakorolni kell és messzebbre szállsz, rá kell érezni, elmondani nemigazán tudom a technikát.
Gandalfpeti: Az már jó, pici lengésből gyakorold, aztán egyre nagyobból.

gandalfpeti

Én ezt egyhelyben tudom meg, vagy hintában, vagy kettő közt.

popocatapetl

lol

szabi1998

kezdő vok és sikerül, megis lett a baj:úgy tarkón vágott , hogya barátom szerint kifeküdtem XD úgy elzsibbadt h. alig tudtam mozgatni

miért va ez?